Hem » Så mycket kostar flytthjälpen

Så mycket kostar flytthjälpen

Vid en flytt kan flera olika tjänster köpas in som gör flytten enklare och snabbare. Flyttstädning och flytthjälp av en flyttfirma är troligtvis de två vanligaste tjänsterna. Vad kostar det att anlita en flyttfirma? Med exempel från JC Flytt & Städ visas här ett par prisnivåer.

Det som primärt påverkar priset är:

  • Hur många ”flyttgubbar” som krävs
  • Hur lång tid flytten förväntas ta
  • Hur stor tid som läggs på packning och körning
  • Om det är tunga lyft
  • Hur många lastbilar som krävs

På företagets hemsida nämns följande exempel:

495 kr per timme

För 495 kr per timme (efter RUT) kan flyttföretaget ställa upp med 2 flyttgubbar och en lastbil. Det räcker ofta vid mindre flyttar så som en mindre lägenhet. Det är den vanligaste tjänsten som anlitas och räcker för de flesta som inte bor i bostadsrätt eller villa.

695 kr per timme

För 695 kr per timme (efter RUT) kan företaget ställa upp med 3 flyttgubbar och en lastbil. Den extra personalen kan krävas om det är lite fler flyttlådor och bohag som ska flyttas. De ryms fortfarande i en lastbil vilken rymmer en hel lägenhets bohag.

990 kr per timme

För 990 kr per timme kommer 4 flyttgubbar och 2 lastbilar. Detta kan krävas vid de större flyttarna. Det kan exempelvis krävas vid flytt från en större villa eller företagsflytt.

(De prisexempel som nämns ovan ska enbart ses som exempel. Företaget nämns enbart som exempel och kan även ändrat sina priser sedan denna artikel publicerades)

admin

Tillbaka till toppen