Hem » Flera byggföretag erbjuder hemstädning

Flera byggföretag erbjuder hemstädning

Flertalet byggföretag har en ytterligare inriktning av tjänster att erbjuda och det är hemstädning. Dessa byggbolag brukar gå under benämningen ”Allserviceföretag” och många företag väljer även att ha ordet allservice i företagsnamnet för att påvisa att de utför flertalet tjänster som riktar sig mot hemmet. För att få hjälp med hemstädning som är RUT-berättigat kan man vända sig till bekanta, använda Google för att hitta rätt eller en form av förmedlingstjänst.

En förmedlingstjänst som erbjuder hemstädning genom certifierade allserviceföretag är Sveriges Byggservice som finns över hela landet. Hemstädning är ju något som förenklar vardagen så att du får tid till roligare saker än att städa och kan tillbringa din dyrbara tid med nära och kära. Prisbilden för hemstädningen beror på var du geografiskt bor samt hur omfattande hemstädningen skall vara. Många erbjuder olika typer av månadsabonnemang eller paketpriser där olika delar av hemstädning ingår och hur frekvent man kan använda tjänsten avgör också priset.

När det kommer till att anlita ett byggföretag som också erbjuder hemstädning är fördelen att de även ser vad som kan behöva åtgärdas i hemmet. Det kan vara allt från mindre saker som att bättre på lister med målarfärg, sätta fast kablar eller se över möbler som behövs skruvas ihop pga slitage. Det gör ju också att det finns en möjlighet till ett hem som kontinuerligt kommer hålla hög standard och kvalité vilket gör att kostnader inte kommer på en och samma gång och även bevarar eller ökar värdet på bostaden.

I samband med att hemstädningen görs finns ju också möjligheten att se över trädgården och göra en vår -eller höststädning för att möta den nya säsongen och kunna njuta av sin fina trädgård. En trädgårdsstädning som röjer upp det mesta är inte så kostsamt och du kan använda RUT-avdraget även för detta. Vill du sedan plantera eller ta bort buskar och träd finns det ju möjlighet att se vad som skulle passa när trädgården väl har fått sitt första lyft.

admin

Tillbaka till toppen